dijous, 17 de setembre del 2009

"Hay varios tipos de caja, pero sólo fabricamos uno"

"Hay varios tipos de caja, solíamos fabricar del tipo A1, A2 y B6. Ahora sólo fabricamos el A1, aquí teneis un modelo de cada tipo, que cómo podéis ver son aparentemente iguales ..."

Als que siguin Simpsonòfils potser els sona això. En un capítol el Bart va de visita escolar a una aburridíssima fàbrica de càixes de cartró, que està al costat dels emocionants estudis de televisió: les explicacions del guía s'assemblen al que us he posat.

Resulta que aquests dies estic fent un curs intensiu de "Facility Management", el tema del qual és un magnífic programa informàtic per calcular temps de neteja en grans superfícies. Suposo que entendreu que tres dies seguits, de 09:00 a 16:00, tractant aquest apassionant tema, poden fer-me acabar boig, així que potser que alguna de les coses que escrigui avui no tinguin gaire sentit.

"Hay varios tipos de caja..."

Però el programa està molt ben fet i se li poden trobar moltes aplicacions de càlculs de temps a part de la neteja i en fi... Però només es ven a Finlàndia i la resta de països nòrdics o sigui que el certificat conforme sé utilitzar el programa ATOP no em servirà de gran cosa a Barcelona... però són 5 crèdits que demà ja hauré cremat.

"Hay varios tipos de caja..."


Però també faig altres coses, és curiós que hagi après a jugar a Volley Platja a Finlàndia, i de tant en tant em banyo al llac. He après a jugar a l'Uno (encara que perdi) i a alguna variant de l'Uno.

I miro el Barça. Aquí també miro el barça, gràcies a la web rojadirecta.com, per fer-ho m'he hagut de baixar algún programa, però està molt bé. Els partits importants també els puc veure en pubs, al centre de la ciutat, però si al dia següent tens classe gaire d'hora és millor mirar-los per internet a Roninmäki (el meu barri), ja que en total acaben sent uns 40' de trajecte.

Com que aquí anem una hora endarrerits, el proper partit faré un mail a algú per preguntar-li com va el partit, i saber si l'he de mirar o no, un 0 a 0 no val la pena.

Carles

5 comentaris:

  1. tractament d'aigües fecals...

    hay varios tipos de caja...

    ResponElimina
  2. la teoria del programa atop i les taxes d'alcoholisme a finlàndia tenen relació? intenta no caure-hi..

    pd. arribar, amb b alta
    pd2. tractament d'aigües fecals en anglès com és?

    ResponElimina
  3. Ai la falta! com que llegeixo poc en català aquí a vegades tinc dubtes que abans no tenia. El tema de l'alcohol... francament no ho havia relacionat però ara que ho dius suposo que està relacionat, i el tractament d'aigües fecals en anglès es diu "fecal water treatment".


    Albert, no tinc ni idea de perquè al Volley platja en diem platja, s'hauria de dir volley sorra: en el grup d'amics, el que juga millor (l'únic que hi havia jugat amb certa regularitat abans de venir) és de Madrid, on crec que juguen en pistes similars a aquesta

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina