dilluns, 19 d’octubre del 2009

Primer dia de neu!

Avui just despertar-me he pensat: tens problemes de crèdit; a casa només et queden cereals i sopes precuinades; se t'ha fós la llum; avui tens moltes hores de pràctiques; he de fer un treball de "human resources management" que no entenc.

Però aleshores he corregut les cortines i he vist això:


Primer dia de neu a Jyväskylä, no sabeu quina il·lusió m'ha fet! M'ha canviat l'humor a optimista, i a partir d'aquí tots els problemes s'han anat solucionant durant el dia.

D'altre banda, el viatge a Tallin ha estat un exit: Tallin és MOLT bonic, és una ciutat que recomano a tothom: porta uns dos dies de visita (amb més dies te'n cansaries), però te'n passaries dosmil passejant pel centre. El centre de la ciutat és medieval, i té un aspecte molt agradable, acollidor. A més la capital d'Estònia és neta, crec que no he vist cap bossa de plàstic al terra en aquests dos dies.

3 comentaris:

  1. ya te'n cansaràs de neu..
    tallinn és bastant maco. jo destacaria els testos en forma de porc, les pintes de fusta i el caràcter desenfadat dels estons alcoholitzats (això potser és redundant)

    salut

    ResponElimina
  2. Si amb la neu en tens prou, no cal que facis el pena i els teus pares no es gastaràn els pristincs.
    Bertomeu.

    ResponElimina
  3. desenfadat... si aquesta és la paraula, i avui me n'he cansat ja de la neu, en una relliscada sense conseqüències però emprenyadora

    Home, no només visc de neu, però la intenció no era fer el pena home, estic molt content, i els problemes com a molt em duren 6 o 7 hores o sigui que no s'on greus (comprar el menjar, aconseguir qui m'ajudi a fer el treball etc.)

    Carles

    ResponElimina