dissabte, 24 d’octubre del 2009

“On doit parler l’anglais!”

La nòvia del meu company de pis ha vingut des de França a veure’l, i estarà vivint aquí dos setmanes. Ha portat formatge, així que hem comprat vi, i ho hem barrejat amb el meu pernil: sopar de sibarites.

La noia no parla bé l’anglès, és la meva oportunitat per practicar el francès. No ho faig gaire, acostumo a parlar una barreja d’anglès francès i castellà



Aquesta foto és el testimoni de per què van alguns finlandesos a Tallin. L'alcohol hi és molt més barat, i els surt a compte anar-hi per comprar-ne. Això ja ho sabiem quan vam anar a Tallin, així que per no fer el tonto vam comprar unes ampolles de cervesa, però no aquest carregament. Això és exagerat! Amb els companys vam alucinar quan vam veure com senyors controlaven amb la mà dreta el fill i amb la mà esquerra un carretó ple d'ampolles de vodka.

I és que els finlandesos són molt viciosos, també els agrada el joc, a tot arreu hi ha màquines d'apostes, i els nens de 10 anys hi juguen sense vergonya. El ferry Helsinki-Tallin Semblava un parc infantil de Las Vegas, més que un barco.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada