dimecres, 4 de novembre del 2009

Parlem de Futbol

Avui el barça juga un partit de futbol contra el Kazán, un equip rus, en camp contrari. Als diaris parla de com s'ho faran els jugadors del barça per suportar les terribles baixes temperatures, i quina roba portaran. He estat mirant a internet quines són les temperatures de Kazán: aproximadament -5º durant el partit. Una mica més fred que aquí. No gaire. I parlen de com s'ho faran per no congelar-se durant el partit, i de la roba d'alta tecnologia que portaran per sobreviure. No cal tanta història, aquest sóc jo quan surto a fora a fer esport, i és el que recomano fer a Messi i companyia a l'hora del partit: pantalons de xandall llargs (res de pantalons curts de futbolista); mitjons i bambes gruixudes (per res unes botes primes de futbolista); una samarreta de cotó de màniga llarga i una dessuadora (samarreta de niló? i ara!); guants de cotó, buff i barret!




Au a córrer.

Tot i això aquí no és tant fred, la temperatura mitjana d'aquí és 0º i allà és inferior. Si ja tinc fred ara, no crec que surti a fer esport al carrer d'aquí a un mes, quan les temperatures seran com les d'allà.

Continuem parlant de futbol, un conegut finlandès m'ha proposat d'anar a veure un partit de futbol que jugarà ell a un poble a 60km de Jyväskylä, m'ha dit que puc anar a la seva furgoneta. Diu que aquest partit és important per què si el guanyen passaran a la tercera divisió finlandesa.

Passar dos hores seguides a l'exterior mirant futbol de la quarta divisió finlandesa... Ja m'ho pensaré.

A la foto, un grup d'amics del barri jugant a futbol quan encara es podia fer esport en màniga curta!

2 comentaris:

  1. I amb tant de fred el Barça acaba d´empatar.
    La cosa es complica i ara caldrà guanyar els dos partits que queden. Ah i que no s´ens enfebrin.
    Bertomeu.

    ResponElimina