divendres, 2 d’octubre del 2009

I wouldn't know what to do

Hi ha gent que sap fer la compra, gent que compra el més essencial, i que no es passa amb els capricis o les coses poc útils.
Aquesta gent no és qui ha omplert aquesta nevera, amb 4,8 quilos de ketchup.
Tots els edificis finlandesos tenen això: un refugi nuclear. També ens van donar informació sobre com sobreviure a un desastre nuclear el primer dia que vam anar a la universitat. En principi no ha de passar res, però mai se sap. Al final de la informació deia: en cas de dubte pregunta a la teva tutora que fer: I wouldn't know what to do. Si aquesta és la resposta, doncs anem bé!

He mirat i buscat, i no hi ha cap central nuclear a Jyväskylä, per què tanta seguretat? a Ascó tenen refugis com aquest? No ho sé, però sospito que aquestes portes estan relacionades amb els veïns que tenen els finlandesos. Sabíeu que durant la guerra freda, Finlàndia era el país més fred de tots? A més era l'únic país no alineat. Suposo que es devien sentir més propers als Estats Units, però amb la potent URSS al costat, a veure qui diu res!

5 comentaris:

  1. No, no. Al nostre pais petit no hi han refugis. Aixó és cosa de paisos molt rics.
    També a Suissa hi han refugis per a la població. Però si peta, millor que peti estant a fora que a dins.
    A fora ni t´enteres i a dins imagina´t els dubtes de si sortir o no sortir quan els aliments s´acabin (hi han aliments al refugi?).
    Ramon

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Carai! ara m'has plantejat dos dubtes que espero no respondre mai. No sé si prefereixo que m'agafi a dins o a fora, i en cas que hi hagués menjar, estaria a dins, i per tant no ho sabré fins que no hi entri

    ResponElimina
  4. El Ketchup és una descoordinació en la compra mensual de la casa, o és intencionadament. Pq si tot peta i al refugi només hi teniu ketchup durareu 4 dies.

    ResponElimina
  5. el ketchup venia de sèrie amb la casa, ja hi era quan vaig arribar. De totes maneres, crec que ketchup amb aigua deu ser com isostar

    ResponElimina