dimarts, 13 d’octubre del 2009

Helsinki - Jyväskylä - Tallin


"Autumm break"
Aquesta setmana és festa pels estudiants a Finlàndia, l'aprofito doncs per moure'm.

Durant el cap de setmana he estat a Helsinki amb els pares i els Ametller-Esquerra. Ha estat un bon cap de setmana, en que hem visitat les catedrals ortodoxes i protestants de Helsinki, el mercat del peix de Helsinki, el parc Sibelius i a l'església de pedra (a la foto). A més, els pares m'han portat pernil del bo i secallona (l'embotit del nostre país és molt bo!).

Ahir vaig tornar a Jyväskylä cap a la tarda, però sabeu, aquí hi fa més fred que a Helsinki, així que he decidit tornar-hi demà al matí, i cap al vespre potser encara vaig més al sud, per exemple Tallin.

A Tallin hi aniré amb amics francesos, espanyols i eslovens d'aquí del barri. Marxem ben d'hora al matí i anem amb el temps molt cronometrat, els eslovens no es fien de que els espanyols arribin a l'hora.

Sense plantejar-m'ho estic fent de la meva habitació una habitació ben bonica.D'una banda tinc un mapa a la paret, i tot de records dels moments més divertits (fotos, dibuixos, papers, tickets, etc.). Finalment, també tinc una planta, i encara que no tinc test, n'he improvisat un amb la tapa de les escombraries que m'ha quedat molt bonic. També tinc un mirall on s'hi mira la meva planta cada dia, i per què no es senti sola li he posat unes quantes pinyes al test.

1 comentari: